Please enter the email address associated with your User account. Your username will be emailed to the email address on file.

OK Systems

OK Systems International BV

Met een trotse geschiedenis van 45 jaar is OK Systems een van de meest gevestigde ICT-bedrijven in Nederland. Onze reis begon in 1978, vanuit een bescheiden bedrijf aan huis, met een visie om technologie toegankelijk te maken voor iedereen. Wat ooit klein begon, is snel uitgegroeid tot een krachtige speler in de ICT-wereld.

Een opmerkelijk hoofdstuk in onze geschiedenis begon in 1981, toen we de rol van Olivetti Business Center voor Zuid-Nederland op ons namen. In die tijd was Olivetti de grootste fabrikant van Europa en onze samenwerking was een mijlpaal die ons hielp bij het vormgeven van ons pad. Gedurende twee decennia, tot 2001, hebben we de grenzen van mogelijkheden verkend en de nieuwste technologische oplossingen geboden.

Naarmate de industrie evolueerde en Olivetti zich terugtrok van de Nederlandse markt, hebben we onze horizon verbreed. We hebben ons aangepast aan veranderingen en uitdagingen omarmd. Hierdoor hebben we ons aanbod uitgebreid en zijn we overgestapt naar het leveren van een breed scala aan bekende merken. HP, Lenovo, Acer, Asus, Apple, Toshiba, Microsoft - deze namen hebben allemaal een thuis gevonden bij OK Systems.

Met onze rijke geschiedenis, ervaring en veerkracht blijven we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige IT-oplossingen die voldoen aan de behoeften van onze klanten. De toekomst mag dan onvoorspelbaar zijn, maar bij OK Systems omarmen we de uitdagingen en kansen die voor ons liggen, met dezelfde passie en vastberadenheid waarmee we ooit begonnen zijn.

OK Systems International BV

Kloosterstraat 104
6093 CZ  HEYTHUYSEN
Telefoon 0475-493737
Whatsapp 0475-497119

Email: sales@oksystems.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00-17.00u
Advies voor aanschaf hardware en/of diensten, graag op afspraak.
Wij zijn op deze locatie niet voorraadhoudend. Je kunt eventueel online bestellen.