In de gemeente Leudal koop je natuurlijk al je computerspullen bij OK Systems - Een van de oudste IT bedrijven van Nederland.


STUDENTEN EN THUISGEBRUIKERS

Speciaal voor de studenten en thuisgebruikers hebben wij de online webshop: www.computervoorschool.nl - In onze outlet vind je steeds wisselende laptopaanbiedingen, nergens goedkoper te vinden. Ook voor al je componenten en accessoires.

MIDDEN -EN KLEINBEDRIJF

Wij leveren een totaalconcept voor het Midden- en Kleinbedrijf. Van advies tot implementatie. Kleine netwerken, hard- en software, webhosting en design, systeembeheer en onderhoud. Al bijna 45 jaar met kennis van zaken.

GROOT ZAKELIJK

Scherpe prijzen bij volume afnames. Als HP Business partner zijn wij vooral sterk in HP Renew en HP Approved Selection refurbished hardware die aan de hoogste kwaliteitsstandaard voldoet en met uitgebreide garantie.
HP
Asus
Lenovo
Acer
Apple
Toshiba
MSI
Dell
Microsoft

OK Systems

OK Systems International BV
45 jaar met kennis van zaken. Sinds 1978 een begrip in de IT-branche.

Promoot ons en deel

Contactgegevens

 Kloosterstraat 104

6093 CZ  Heythuysen NL

 0475-493737

 sales@oksystems.nl

Ma - Vrij: 9:00 - 17:00

Veelbezochte links

Ondanks de constante zorg en aandacht die OK Systems aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Alle prijzen op deze site zijn in euro's, inclusief 21% BTW, tenzij anders is aangegeven én zijn ten alle tijden onder voorbehoud.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00-17.00u
Advies voor aanschaf hardware en/of diensten, graag op afspraak.
Wij zijn op deze locatie niet voorraadhoudend. Je kunt eventueel online bestellen.

off canvas menu

facebook_page_plugin